NOVÁ ZBIERKA DISCIPLINÁRNYCH ROZHODNUTÍ

NOVÁ ZBIERKA DISCIPLINÁRNYCH ROZHODNUTÍ

Zdroj: SAK, z dňa 18.2.2021

SAK vydala novú Zbierku disciplinárnych rozhodnutí za roky 2018 – 2019, ktorá je v týchto dňoch doručovaná všetkým advokátom do poštových schránok spoločne s Bulletinom slovenskej advokácie č: 1-2/2021.

Zbierka obsahuje právoplatné rozhodnutia disciplinárnych orgánov Slovenskej advokátskej komory z rokov 2018- 2019 a viacero rozhodnutí správnych súdov týkajúcich sa disciplinárnych konaní, vydaných v rovnakom období.

Aj táto zbierka zachováva doterajší osvedčený spôsob spracovania rozhodnutí, systematiku rozhodnutí známu advokátom z predchádzajúcich zbierok a obsahuje vecný register a register právnych predpisov, ktorý je kompatibilný s predchádzajúcimi zbierkami.

Veríme, že táto – v poradí piata – zbierka disciplinárnych rozhodnutí sa stane významnou pomôckou nielen pre advokátov pri skvalitňovaní ich každodennej práce, ale napomôže aj disciplinárnym orgánom v ich rozhodovacej činnosti.


Zbierka disciplinárnych rozhodnutí je prístupná pre advokátov  v zaheslovanej časti stránky po prihlásení sa advokáta v časti dokumenty:

https://www.sak.sk/web/sk/cms/member/document/D_rozhodnutia/zbierka_2019/_event/open