Športový deň osláv 100 rokov českej a slovenskej advokácie

Športový deň osláv 100 rokov českej a slovenskej advokácie

Zdroj: SAK, z dňa 26.9.2018

Luhačovice  21. Septembra 2018 - Po celodňovej piatkovej odbornej konferencii pokračovali oslavy 100 rokov českej a slovenskej advokácie sobotňajším programom zameraným na šport a relax.

Naplánovaných bolo viacero športových zápasov -vo futbale, basketbale, volejbale, ale aj súťaž v individuálnych disciplínach – v minigolfe a behu na 5 kilometrov. Účastníci mali možnosť využiť športoviská aj mimo organizovaných zápasov a pretekov, k dispozícii boli aj tenisové kurty a loďky na priehrade.

Športové súboje nedopadli pre slovenskú stranu najlepšie, tímy súťažiace za ČAK porazili slovenských advokátov vo futbale, v basketbale aj volejbale. Česť Slovákov zachránil JUDr. Radovan Stretavský, ktorý s jasným náskokom zvíťazil v advokátskom behu na 5 kilometrov.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa do športového zápolenia zapojili. Teší nás, že slovenské súpisky sa nám podarilo vytvoriť výhradne z advokátov, členov orgánov a predsedníctva SAK a zamestnancov SAK.

Vrcholom osláv bol večerný kultúrny program, na ktorom účinkovali Jana Kirchner a Janek Ledecký. Slávnostnú a veľkolepú bodku za oslavami dal nádherný ohňostroj vo farbách trikolóry.