Galavečer Slovenskej advokátskej komory 2019 v Košiciach, informácie o prihlásení

Galavečer Slovenskej advokátskej komory 2019 v Košiciach, informácie o prihlásení

Zdroj: SAK, z dňa 18.2.2019

Vážené kolegyne, vážení kolegovia,

 

 26. apríla 2019 sa v hoteli DoubleTree by Hilton, Hlavná ulica č. 1 v Košiciach

uskutoční

 

9. ročník slávnostného galavečera Slovenskej advokátskej komory

 

 v rámci podujatí spojených s Dňom advokácie, ktorý je zavŕšením osláv vzniku samostatnej advokácie. Pri tejto príležitosti Slovenská advokátska komora tradične ocení advokátov za ich celoživotný prínos advokácii.

 

Program galavečera:

 

18:30 hod.

Uvítací prípitok

 

19:00 hod.

Otvorenie galavečera

Odovzdávanie ocenení

Slávnostná večera

Kultúrny program

 

Dress code: black tie

 

Hlavný umelecký hosť:

Lucia Lužinská & All time jazz

 

Elektronická vstupenka je v hodnote 90 eur/osoba

 

SAK každoročne venuje príspevok na vybraný charitatívny účel. V tomto roku podporíme školu pre deti postihnuté autizmom v Prešove (www.autistipresov.sk).

Ak chcete prispieť na dobrú vec, budete tak môcť urobiť priamo v priebehu galavečera.

 

ELEKTRONICKÁ ZÁVӒZNÁ PRIHLÁŠKA:

 

Na galavečer sa môžete prihlásiť od 18. februára 2019 v privátnej sekcii „Vzdelávanie a podujatia“ na webovej stránke komory www.sak.sk vyplnením a potvrdením údajov v záväznej prihláške, ktorá je súčasne aj elektronickou vstupenkou pre jednu alebo dve osoby. Po zaregistrovaní vám bude na e-mailovú adresu uvedenú v prihláške doručená správa o zaregistrovaní spolu so zálohovou faktúrou, ktorú treba uhradiť najneskôr do dátumu splatnosti. Po zaplatení zálohovej faktúry vám kancelária komory vystaví a pošle daňový doklad – faktúru na fakturačnú adresu uvedenú v prihláške. Elektronické vstupenky pre viac ako dve osoby prosíme dohodnúť telefonicky s pani Janou Pelikánovou, ktorá upraví vašu prihlášku a zálohovú faktúru na vyšší počet vstupeniek (Tel.: 02/204 227 45, pelikanova@sak.sk).

 

V prípade ďalších otázok týkajúcich sa podujatia kontaktujte, prosím, hovorkyňu SAK Alexandru Donevovú (Tel.: 0911 161 991, donevova@sak.sk).

 

DÁTUM UZÁVIERKY PRIHLÁŠOK: 31. marca 2019

 

UBYTOVANIE si zabezpečuje každý záujemca o účasť na podujatí individuálne. Hotel DoubleTree by Hilton ponúka ubytovanie v jednolôžkovej/dvojlôžkovej izbe za 79 eur/noc, raňajky 16 eur/osoba. Mestský poplatok vo výške 1,70 eur sa účtuje nad rámec ceny ubytovania.

Kontakt na recepciu hotela: Tel.: 055 3251 100, reservations@hiltonkosice.sk